ФК Спартак "Варна" с кръводарителска кампания "Дари Кръв, Спаси Живот"

Спорт

16-10-2023, 13:15

Снимка:

Спартак (Варна)

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Мобилният пункт за дарение на кръв ще бъде на разположение на всички граждани на Варна, които искат да дарят кръв и да направят добро дело.

Футболен Клуб Спартак Варна съвместно с Трибуна Соколъ обявяват своята нова благотворителна кампания "Дари Кръв, Спаси Живот", предназначена да подкрепи общността и да спаси животи. Събитието ще се проведе на 20-ти октомври от 10:00 на територията на футболния комплекс на клуба и обещава да бъде ден на солидарност и обич към Варна и нейните жители.

Събитието "Дари Кръв, Спаси Живот" е част от инициативата на Фк Спартак Варна и Трибуна Соколъ и е част от благотворителните дейности в подкрепа на здравеопазването.

Мобилният пункт за дарение на кръв ще бъде на разположение на всички граждани на Варна, които искат да дарят кръв и да направят добро дело.

Кампанията цели да насърчи обществото да се включи в благотворителната акция. Феновете на Спартак Варна, както и всички варненци, които решат да дарят кръв в този ден, ще бъдат наградени със специална отстъпка от 20% за всички артикули във фен магазина на отбора.

Събитието е отворено за всички, които искат да се присъединят и да променят живота на онези, които имат нужда.

Футболен Клуб Спартак Варна остава ангажиран с подкрепата на общността и се надява, че тази благотворителна кампания ще бъде успешна и ще допринесе за спасяването на много животи.

Ръководството на клуба благодари за подкрепата на:

Благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинки “Аз Вярвам и помагам"