Първият нов автобус падна жертва на вандалите във Варна (СНИМКИ)

Крими

16-10-2023, 17:33

Снимка:

TheSite24

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Трима младежи са замервали с камъни движещия се и пълен с пътници нов автобус, който едва от няколко дни се движи по варненските улици.

Силен тътен шокира пътуващите по линия 20 на “Градския транспорт” днес около 16.35 часа, предаде репортер на TheSite24Метър преди спирката на “Алати” в посока центъра на Варна се чува звук от силен тътен. Оказва се, че трима младежи замерват с камъни движещия се и пълен с пътници нов автобус, който едва от няколко дни се движи по варненските улици.

Панорамното стъкло, вдясно от втората врата, става на сол, но не се разпадна и само това спасява млад мъж да не пострада сериозно, тъй като е имал лошия късмет да седне до прозореца, който става обект на вандалската проява. Очевидно прозорците на новите автобуси са подсилени и трудно податливи на вандалски прояви, защото в противен младият мъж, който бе в непосредствена близост, както и пътниците около него щяха да пострадат сериозно от хвърчащи стъкла.

След инцидента водачът на автобуса свали пътниците и сигнализира полицията за случилото се.

От полицията във Варна посочиха, че на място са изпратени екипи на полицията и се издирват трима младежи, които са били забелязани да хвърлят камъни по автобуса.