Коста Стоянов: Не вярваме на екзитполове, ние отиваме на балотаж

Новините

29-10-2023, 22:41

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

На въпрос, ако не спечелят второто място сега, към кого биха насочили подкрепата си, той бе категоричен, че това няма да се случи.

Очакваме официалните резултати. Прогнозните данни от екзитполовете не са коректни. Убеден съм, че отиваме на балотаж. Това коментира кандидатът за кмет на Варна от партия "Възраждане" Коста Стоянов. Стоянов посочи, че си водят собствено социологическо проучване, според което той се изправя на балотаж в неделя с Иван Портних и припомни, че според екзитполовете на предишните местни избори лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов е четвърти, но след официалните данни местата се пренареждат.

На въпрос, ако не спечелят второто място сега, към кого биха насочили подкрепата си, той бе категоричен, че това няма да се случи. Не вярвам на тези проценти, ние няма да останем трети, изрази убеждението си той. Стоянов е категоричен, че отиде ли на втори тур ще търси подкрепа от симпатизанти на всички формации, които са срещу корупционното управление на "Моделът - ГЕРБ. Искаме да поставим нова начало в развитието на Варна, посочи той.