Благомир Коцев: Двама от трима варненци заявиха, че искат промяна, която ние можем да дадем

Новините

29-10-2023, 22:48

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Той благодари на всички, които са им гласували доверие и отбеляза, че избирателната активност е с 10% по-висока от предишния вот.

Двама от трима варненци заявяват, че искат промяна и ние сме тук, за да им я дадем. Това е истинският начин да променим модела на управление, така че Варна отново да стъпи на крака. Това каза кандидатът за кмет от "Продължаваме промяната - Демократична България" Благомир Коцев.

Той благодари на всички, които са им гласували доверие и отбеляза, че избирателната активност е с 10% по-висока от предишния вот.  Коцев посочи, че дори, по думите му, калната и неспортментска кампания, водена от неговия опонент от ГЕРБ Иван Портних, не е отказала хората. Видяхме манипулиране на факти, клевети, но варненци разбраха тактиката на ГЕРБ, каза Коцев. Много жалко, че кампаниите се принизиха до такова ниво, базирано на лични нападки, но това тръгна от централата на ГЕРБ, допълни Коцев.

Ние успяхме да направим много добра програма с 66 мерки, след като се срещахме с варненци от различни райони на града и чухме какви проблеми имат. Като обратна реакция на това, сегашната администрация, в лицето на кмета Портних - вместо да излезе с техни решения и да влезе в продуктивен дебат, той тръгна към мен с откровени лъжи, каза Коцев.