53-годишен мотопедист загина във Варна

Крими

31-10-2023, 11:52

Снимка:

Интернет/Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Инцидентът е станал на ул. „Г. Пеячевич".

ПТП със загинал мотопедист е станало вчера около 12.35 часа. Нещастният случай е станал на ул. „Г. Пеячевич“. 27-годишен водач на лек автомобил „Рено“ на ляв завой не пропуснал движещия се в права посока мотопед. Вследствие на удара няколко часа по-късно в болничното заведение, в което е бил настанен, мотопедистът – мъж на 53 години, е починал.

При извършена справка от служители на Пътна полиция, се оказало, че двуколесното возило е без регистрационни табели, заличени номера на рамата, а шофьорът му е бил неправоспособен.

Вчера около 15 часа между Суворово и Ветрино е възникнал пътен инцидент. По първоначални данни 18-годишен жител на Суворово управлявал мотоциклет, при изпреварване на движещ се пред него влекач, се удря в предната част на товарния автомобил.

Вследствие на инцидента е пострадал мотористът, който е с фрактури на дясна предмишница, костта на дясната длан и десен палец. Водачът на двуколесното превозно средство е неправоспособен.

Органите на реда са образували досъдебно производство по случая.

В 18 часа в района на с.Константиново е станал друг пътен инцидент. 21-годишна варненка,  водачка на „Фолксваген“, при разминаване с друг автомобил, се блъснала странично в него, колата се е завъртяла и излязла от пътното платно.

Равносметката е фрактура на таз на младата жена, която е настанена в ортопедия, без опасност за живота. Полицаите от Четвърто РУ са образували досъдебно производство по случая.