Обръщение на Христо Димитров към избирателите

Новините

31-10-2023, 15:52

Снимка:

Алтернативата на гражданите

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Удовлетворени сме от постигнатите резултати и от шанса в общинския съвет да попаднат цели 6 наши съветници.

Скъпи приятели и съмишленици,

Искам да благодаря на всеки от Вас за подкрепата. Всеки ваш глас е гласувано доверие, а няма нищо по-ценно от доверието.

Алтернативата на гражданите Варна се събра като група от професионалисти в своите области, но ентусиасти в политиката.

Събра ни на първо място желанието ни Варна да разгърне пълния си потенциал на един от най-красивите градове в България и нетърпимостта към модела на управление от последните мандати. Модел, който дърпа назад икономиката, социалния и културния живот на Морската столица.

Ние сме отбор от лидери – всеки се включи в кампанията със собствена тактика, но всички следвахме обща стратегия и гонихме един и същ резултат.

Като лидери ние се впуснахме в кампанията с всичките си сили и ентусиазъм. Изградихме приятелства, получихме ценни уроци, сблъскахме се с реалност, в която играта не винаги е до край честна и справедлива. Резултатът за нас е положителен и се равнява на наистина голямата подкрепа, която срещнахме. Въпреки, че зад нас не стоят големи партийни структури, въпреки липсата ни на опит и въпреки краткия период на кампанията, която проведохме - ние успяхме да запалим по нашата визия и цел толкова много хора.

Удовлетворени сме от постигнатите резултати и от шанса в общинския съвет да попаднат цели 6 наши съветници. Влизаме в това начинание много по-уверени, че сме на прав път и с огромната мотивация, че ще успеем да извоюваме всичко това, за което дадохте вашето доверие.

Искам да ви уверя, че зад тези 6 наши наши представители в Общински съвет, остава пълният ни екип и няма да направим нито крачка назад от своите ценности и визия за развитието на Варна. Ние оставаме верни на принципите си и носим със себе си успехите и самочувствието си. Тези 6 души, начело с мен като водач на листата, ще носят отговорността да защитават нашата споделена стратегия, да представляват гласа както на своите колеги от коалицията, така и на всички наши избиратели! Вярваме в силата на синергията, която ще превърне нашите лидерски качества в насочена, координирана и единомислеща енергия за промяна.

Работата тепърва предстои – за нашите семейства, за вас, за Варна. Заедно за Варна!

С уважение и оптимизъм,

Христо Димитров и коалиция „Алтернативата на гражданите”.