Искат изключване от ГЕРБ на екскмета на „Младост“ Христо Христов

Новините

02-11-2023, 13:31

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Искаме неговото незабавно изключване, пишат активисти на партията. Те припомнят как Христов е забавял умишлено ремонтите в района, как са раздавани разрешителни за строеж на свои хора и фирми, които сега искат да го правят кмет.

Централата на ГЕРБ във Варна е залята от сигнали и жалби за изключването на Христо Христов от партията. Активисти се гневят на публичното поведение на бившия кмет и районен ръководител на партията, който не само се кандидатира от политически опонент, а и не е спрял по време на цялата предизборна кампания с обиди и заклинания към кандидатите на ГЕРБ-Варна и към партията.
 
Кандидат на ГЕРБ за районен кмет на„Младост“ е Евгени Дянков. Той отива на 5 ноември на балотаж срещу досегашния Христо Христов, който отпадна от номинациите на ИК на ПП ГЕРБ за нов мандат. Сега на балотажа зад Христов са застанали и други политически партии, сред които и „Промяната“, станала известна с лъжите и манипулациите си. Христов агитира открито за политическите опоненти на ГЕРБ.
 
Искаме неговото незабавно изключване, пишат активисти на партията. Те припомнят как Христов е забавял умишлено ремонтите в района, как са раздавани разрешителни за строеж на свои хора и фирми, които сега искат да го правят кмет. Затова „Младост“ е презастроен - благодарение на него и на районния архитект.
 
Дали пък бившият кмет не е изпаднал в различни зависимости, след като имаше повдигнато и прекратено дело срещу него, питат се хората в района. Христов продължава да се тупа в гърдите, че е член на ГЕРБ и крие, че е кандидат на друга партия, за да ги вкара в заблуждение и да спечели гласове на вота на 5 ноември. Така навремето се постъпваше само в онази измамна игра от началото на прехода тука има –тука нема, за да се обират пари на наивници. Да, ама хората в „Младост“ не са лапнишарани, за каквито ги мислят Христов и разните политически аматьори и гастрольори зад гърба му.