“Алтернативата за гражданите”: Нашият общ път в името на Варна продължава!

Новините

02-11-2023, 16:15

Снимка:

Пресцентър Алтернатива на гражданите - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

От коалицията разпространиха позиция в подкрепа за Христо Христов на балотажа за кмет на район "Младост".

От коалиция “Алтернативата за гражданите" разпространиха позиция в подкрепа за Христо Христов на балотажа за кмет на район "Младост".

Ето и пълният й текст:

"Уважаеми приятели и съмишленици, 

За нашата коалиция “Алтернативата за гражданите”, първия тур на Местни изброи 2023 беше чудесен старт, но нашия общ път в името на Варна продължава!

Предстои ни втори тур на местните избори! Призоваваме варненци да бъдат активни и да гласуват, защото от гласа на всеки от нас зависи бъдещето на любимия ни град!   

Ние, от коалиция “Алтернативата за гражданите”, заставаме категорично в подкрепа на Христо Христов - нашия кандидат за кмет на Район “Младост”! Той вече се е доказал като районен кмет и ние не се съмняваме, че заслужава шанса да развие и продължи своите управленски проекти, стартирали още в предходния мандат.  

В неделя, гласувайте за него с бюлетина номер 24. 

“Алтернативата за гражданите” е млада коалиция, създадена за да консолидира желанието на варненци за промяна в управлението на града ни. Ние сме ЗА смяна на порочния модел на управление на Община Варна! 

Гласувайте, за да не ни управлява купеният вот! Вашият глас за Варна е най-сигурната гаранция  за по-доброто местно самоуправление, за което всички мечтаем! ".

Купуването и продаването на гласове е престъпление!