Депутатите от ГЕРБ – Варна питат: Каква е връзката на Благомир Коцев с Тони Парфюма?

Новините

02-11-2023, 16:25

Снимка:

varnanovini.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Красен Кралев, Павел Христов и адв. Бранимир Балачев настояват за отговор преди балотажа.

От няколко дни в публичното пространство върви скандал, в който е замесен Благомир Коцев, кандидат на Промяната и ДБ за кметския стол във Варна. Медиите спрягат името му с арестувания Тони Иванов, по прякор Парфюма. Той беше задържан за участие в организирана престъпна група, ръководена от разстреляния в ЮАР Красимир Каменов-Къро и неговия пълномощник в България Дилиян Георгиев, а сега освободен срещу парична гаранция по медицински причини.

Народните представители от ГЕРБ-Варна Павел Христов, Красен Кралев и адв. Бранимир Балачев питат Благомир Коцев дали е човек на Тони Парфюма, както се твърди в медиите? И може ли човек на Тони Парфюма да стане кмет на Варна?! Преди балотажа те настояват Коцев да отговори на следните въпроси, след като има претенции за прозрачност на действията си?

1. Вярно ли е, че решението Коцев да се кандидатира за кмет е взето на работен обяд с Тони Парфюма, Лорер и съпругата му Виолета – на 24 май 2022 г, който дава като областен управител в заведение, станало партиен офис на Промяната?

2. Вярно ли, че Тони Парфюма е дясна ръка на Благомир Коцев при създаване на партийната структура на Промяната във Варна и региона?

3. Вярно ли е, че Тони Парфюма изнудва Коцев и компания със скандално видео от парти с 18-годишно уиски с екстра добавки от Колумбия по време на последната предизборна кампания за НС, както твърдят медиите?

Купуването и продаването на гласове е престъпление!