Благомир Коцев: Не съм правил компромиси с нашите избиратели и нашия морал

Новините

05-11-2023, 22:14

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

"Това са резултатите на варненци! Те ми делегират голяма отговорност и аз ще направя всичко възможно да оправдая техните очаквания", допълни кандидатът за кмет на Варна от ПП-ДБ.

Не съм правил компромиси с нашите избиратели и нашия морал. Искам да благодаря на варненци, че днес излязоха и дадоха своя вот. Варна се доказа като един истински свободен град - един от двата града, в които демокрацията днес каза своята дума. София и Варна печелят на тези местни избори и аз наистина съм много щастлив, че двете столици - морската и София, доказаха това. Това коментира пред журналисти днес Благомир Коцев, кандидат за кмет на Варна от ПП-ДБ. 

Той допълни, че желае да бъдат изнесени поне прогнозните резултати, преди формацията да излезе с по-категорично изявление. "Видяхме прогнозните резултати. Видяхме, че ни дават да сме на първо място. Нека да изчакаме паралелното преброяване", допълни той. Коцев добави, че все още нямат информация за резултатите за районни кметства. 

"Това са резултатите на варненци! Те ми делегират голяма отговорност и аз ще направя всичко възможно да оправдая техните очаквания", допълни Коцев.