Мария Габриел ще открие Innowave Summit - най-големият технологичен форум във Варна

Новините

13-11-2023, 14:58

Снимка:

Inno wave

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Един от най-очакваните участници е Матю К. Крос, менторът на автора на огромния хит и на българския пазар “Богат татко, беден татко”, Робърт Кийосаки.

От самото създаване на европейския форум за технологии и иновации Innowave Summit Мария Габриел е негов поддръжник, досега в качеството си на еврокомисар по иновациите, а тази година и като вицепремиер и министър на външните работи на Република България.

Innowave Summit ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна на 17 и 18 ноември и се очаква да привлече повече от 4000 участници, както всеки път в седемгодишната си история.

“Innowave Summit се превърна в една от най-важните високотехнологични конференции в Европа” - казва Мария Габриел за събитието в края на тези седмица във Варна - “Този форум е важен за Варна, за България и за Европа. Тя дава увереност на младите хора, на нашите технологични предприемачи и стартъпи, че бъдещето на иновативна Европа е в техните ръце. Вярвам, че и тази година събитието ще предостави голям ресурс от знания, които да ги направят още по-конкурентоспособни на световно ниво.”

Innowave Summit ще събере в рамките на два дни някои от водещите международни мениджъри, иноватори, мислители и мотиватори от Европа, България и света, които ще говорят на теми като "Триединството на иновациите: Лидерство, качество и биомимикрия в ерата на изкуствения интелект," "Колко богати искате да бъдете?" на Дейл Хауърт, "Най-новите промени и предизвикателства в Meta вселената", "Изкуственият интелект в продуктите на Google", "Водете като легендарния Мадарски конник с AI & SEO", "Бъдещето на технологичната индустрия", "Тенденции в дигиталния маркетинг", "Дигиталните лидери на прага на 2024: един хиперсвързан свят", "Пътеводител към милионите за парти животни", "TikTok или умри" и други.

С тези любопитни, нестандартни и в някои случаи откровено дръзки теми ще се включат Флорин Правай от Google, Декс Торики-Бартън от Google DeepMind, Здравко Пешаков от SAP Bulgaria, Карлос Канту от Freepik, Здравко Пешаков от SAP Bulgaria, Георги Кандев от Netpeak Bulgaria, Георги Малчев от Хplora и много други.

Един от най-очакваните участници в Innowave Summit е Матю К. Крос, менторът на автора на огромния хит и на българския пазар “Богат татко, беден татко”, Робърт Кийосаки. Във Варна той ще говори за принципите на лидерството на ръба, стратегиите и практиките за постигане на по-добро здраве, щастие и успех в живота, както и как да им се наслаждаваме. В лекцията ще влязат теми като лидерството в AI/2, биомимикрията и пътуването назад във времето.

“Във Варна ще разкрия и една много важна тайна, която направи Робърт Кийосаки и Тони Робинс велики и която научих от нашия общ ментор. А най-хубавото е, че в нея има и пряка българска връзка” - споделя Матю К. Крос.

Освен различните дискусионни панели в програмата, през цялото време на Innowave Summit теренът на Двореца на културата и спорта ще представлява експо изложение на почти сто компании от България и света, които ще представят продуктите и услугите си. Една немалка част от площта е отделена на роботиката, на чиито постижения посетителите ще могат да се насладят от първа ръка.

Билети за Innowave Summit все още могат да се закупят от сайта на събитието.