207 здравни специалисти получиха своите дипломи във Варна

Животът

18-11-2023, 13:48

Снимка:

Общински съвет - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Новият председател на Общинския съвет присъства на дипломирането на студентите от Медицинския колеж

Председателят на Общински съвет – Варна инж. Христо Димитров присъства на церемонията по дипломиране на студентите от Випуск 2023 на Медицинския колеж в града. Тържествената промоция се състоя в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта.

Инж. Димитров благодари на академичното ръководство за поканата и пожела много нови успехи за Медицински университет – Варна и неговите възпитаници.

Днес 207 здравни специалисти получиха своите дипломи от специалностите „Медицински лаборант”, „Помощник-фармацевт”, „Зъботехник“, „Рехабилитатор“, „Рентгенов лаборант”, „Инспектор по обществено здраве“, „Медицински козметик” и „Медицински оптик”.

Приветствие към абсолвентите отправи ректорът на МУ-Варна проф. д-р Светослав Георгиев. „Убеден съм, че подготовката на всеки един от вас в Медицински колеж – Варна е сигурна основа за успешното ви професионално развитие. Вярвам, че ще вложите своите знания и умения в полза на здравето на пациентите“, изтъкна проф. Георгиев и пожела на младите специалисти да не спират да учат и да се развиват.