Черно море без двама срещу Крумовград, Илиев определи групата

Спорт

25-11-2023, 21:58

Снимка:

Novsport.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Вижте и кои са избраните от него играчи за мача.

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за домакинството на Крумовград от 18-ия кръг на efbet Лига. Заради контузия аут за срещата са Брено Тейшейра, на когото му предстои операция на коляното, и Велислав Василев, който също е с травма.

Всички останали играчи са линия за двубоя в неделя от 17:45 часа на стадион „Тича“ във Варна. Цената на билетите за двубоя е 12 лева и могат да се закупят в мрежата на Ивентим, а в деня на мача ще се продават на касите на стадиона, които отварят в 15 часа.

За главен рефер на среща е определен Иво Андреев, с помощници Петър Митрев и Станислав Станев. Четвърти съдия ще е Мартин Живков, а за ВАР ще отговаря Валентин Железов, с асистент Станимир Илков. Георги Нарлев пък ще е съдийски наблюдател.

Групата на Черно море:

Иван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Александър Василев, Даниел Димов, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Росен Стефанов, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Алекс Фернандес, Николай Златев, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Пабло Гарсия, Атанас Илиев, Исмаил Иса.