Благотворителен коледен базар за грамофонни плочи с кауза "Аз вярвам и помагам"

Животът

17-12-2023, 08:16

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Събитието е днес от 11 до 18 ч. на бул. "Княз Борис I" 24.

Сътрудничеството между Vinyl Home Varna и кампанията "Аз вярвам и помагам" продължава с коледно издание на Благотворителния базар за грамофонни плочи. Почитателите на аналоговия звук, както и всички, които имат желание да допринесат към благородната кауза - закупуване на медицинска апаратура, оборудване, техника и детска/неонатална линейка в помощ на хиляди бебета и деца, са поканени на 17 декември, неделя, от 11 до 18 ч. в едно от популярните заведения в центъра на Варна на адрес бул. "Княз Борис I" 24, за да станат част от магията на благотворителността.

В Благотворителния коледен базар ще вземат участие дистрибутори на грамофонни плочи от цялата страна, като процент от всяка продадена плоча ще бъде заделян в полза на каузата. На базара ще могат да се закупят и продукти с кауза на кампанията "Аз вярвам и помагам", като солети с кауза, вода с кауза, стикери с кауза и др. А освен чрез закупуването на плоча или продукт с кауза, посетителите ще могат да допринесат и с произволна сума в кутиите за дарения. По време на базара ще звучи селектирана музика от грамофонни плочи.

Първият Благотворителен базар за грамофонни плочи в подкрепа на кампанията "Аз вярвам и помагам" се проведе през лятото в центъра на Варна и премина при голям успех. Събраните и дарени средства бяха над 3000 лв., което дава надежда на Красимир Делийски, създател на Vinyl Home Varna, че заедно като общество можем да се изправим срещу всяко предизвикателство, с което се сблъскаме.