Енерго Про обеща, няма да спира тока по празниците

Животът

24-12-2023, 11:47

Снимка:

Енерго Про

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Без планови прекъсвания и "дърпане на шалтера" за неплатени сметки във Варненско.

В почивните празнични дни електроразпределителното дружество във Варна няма да извършва планови спирания на електрозахранването, съобщиха от ЕРП-Север.

В празничните дни ЕНЕРГО-ПРО няма да прекъсва електрозахранването на клиенти, на които срокът за плащане на сметките за електроенергия е изтекъл.

Задълженията могат да бъдат платени чрез Виртуалния център за обслужване, както и по всички описани на сайта на компанията начини на плащане.

Необходимо е да се предвиди, че преведените по банков път или по интернет суми постъпват в системата на ЕНЕРГО-ПРО до два работни дни.

По време на празниците за сигурността на електрозахранването на клиентите ще се грижат дежурни екипи на електроразпределителното дружество, групирани по региони в Североизточна България.

Организиран е процес на непрекъсната комуникация между екипите и диспечерите в центровете за управление на мрежата. В случаи на евентуална повишена аварийност при лоши метеорологични условия и създадена необходимост ще бъде осъществявано пренасочване на екипи, както и директна връзка с мениджърския състав на дружеството.