Групата на ГЕРБ в ОбС-Варна: Коцев да изпълни решението на ВАС, а не да пуска колите до „Хоризонт“

Мисия Варна

28-12-2023, 13:05

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

ВАС със свое определение от 18 декември, което е окончателно и не подлежи на обжалване, отменя спирането на предварителното изпълнение на Генералния план за организация на движението.

Кметът Коцев трябва веднага да изпълни  решението на Върховния административен съд  за забрана за влизане на  колите в Морската градина, включително и към паркинга  на семейната му кръчма „Хоризонт“,  а не да търси вратичка, как да не го направи.

ВАС със свое определение от 18 декември, което е окончателно и не подлежи на обжалване, отменя спирането на предварителното изпълнение на Генералния план за организация на движението.

Т.е. забраната за коли в Морската градина, приета с решение на ОбС-Варна, включително и за алеята към зоопарка и „Хоризонт, е ДЕЙСТВАЩА.

Вместо да чете решението на съда и публикациите по темата в медиите, и социалните мрежи, както „дяволът евангелието“ , Коцев е длъжен  веднага да разпореди слагането на забранителните знаци за коли на входовете на Морската градина, а не да пуска автомобилите до частния си незаконен паркинг на „Хоризонт“, докато се напълни, както е обявил във ФБ.

 „Полицаите от Общинска полиция ще следят за влизащите автомобили и ще връщат всеки, който няма осигурено паркомясто и основателна причина да бъде допуснат. Входът откъм Зоопарка също е ограничен до съществуващите паркинги и ще остане така до трайното и устойчиво решение за пълното ограничаване на автомобилите в парка“, пише Коцев, измъквайки се йезуитски от изпълнение на решението на ВАС.

Коцев, паркът не е паркинг и има алеи, а не улици! И основателна причина ли е ходенето с кола на заведение в Морската градина?!

Всъщност  в прав текст кметът казва, че частният му паркинг пред „Хоризонт“ , за който съдът се произнесе, че е незаконен, ще е опорният паркинг на Морската градина. Ако Коцев още днес не изпълни решението на ВАС, означава, че  той  лично и семейно  се облагодетелства.   

Групата на ГЕРБ ще сезира веднага прокуратурата за остър конфликт на интереси!