Жена без билет нападна пътници във варненски автобус (ВИДЕО)

Крими

05-01-2024, 14:25

Снимка:

live.varna.bg/Снимката е илюстративна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Случката е от 30 декември по линия номер 12 до "Аспарухово"

Скандал в автобус на градския транспорт във Варна заради незакупен билет. Жена се е опитала да пътува гратис, а след като пътниците ѝ направили забележка, тя започнала да се държи агресивно. Стигнало се е и до физическа саморазправа.

Всичко е заснето от човек, пътуващ в автобуса, а на кадрите се вижда как жената обижда част от пътниците. Контрольор прави опит да успокои ситуацията, но без успех.

За щастие, след случилото се няма пострадали.

По думите на Милко Лалев, директор на общинското предприятие „Тасруд”, случката е от 30 декември по линия номер 12 от Варна до "Аспарухово", предаде "NOVA"

„Пътничката е свалена на първата спирка след Аспаруховия мост, с което скандалът се потушава, но преди това той доста ескалира. Създават се два лагера – на едните, които си купуват превозни документи и са редовни пътници и един по-малък лагер, който се отбранява заради това, че в него явно са нередовни”, обясни още Лалев.

Той посочи, че в такива случаи се търси съдействие на телефон 112 или директно от Общинската полиция. Подобен случай на агресия с вандализъм е имало и около коледните празници.

Повече вижте в репортажа на Емил Дамянов: