Варненци чакат по над 40 минути по спирките на градския транспорт

Мисия Варна

22-01-2024, 14:38

Снимка:

live.varna.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

В сайта на "Градски транспорт" е подадена една информация за разписание, а на таблата по спирките, ако работят, информацията е съвсем друга.

За пропуснати курсове и разминаваме на информацията между сайта на "Градски транспорт" и таблата, разположени на спирките във Варна, се оплакват редовно слушатели на Радио Варна. 

Йоанна Сребренова сигнализира за пропуски на разписанието на автобусна линия 148. Понякога се случва хората да чакат по над 40 минути на спирката в делнични дни, сигнализира тя. Сребренова се е сблъскала с този проблем, докато чака автобус 148 преди около седмица, когато и времето отново беше доста студено, а сутрешните стойности – отрицателни. "В сайта на "Градски транспорт" е подадена една информация за разписание, а на таблата по спирките, ако работят, информацията е съвсем друга. Не можеш да разчиташ на градския транспорт, трябва да разчиташ на случайността. И то в пикови часове, когато бързаш да отидеш на работа", възмущава се тя. Сребренова зададе въпроса: "Защо се получава това с пропуснатите курсове?". 

Управителят на "Граски транспорт" ЕАД - Варна Николай Антонов категорично отказа да застане пред микрофона на Радио Варна.