Черно море с второ реми за деня

Спорт

01-02-2024, 17:17

Снимка:

ПФК "Черно море"

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Съдийски гаф в края лиши "моряците" от успеха срещу северномакедонците.

Несправедливо отменен гол в края лиши водача в родния футболен елит Черно море от успеха срещу лидера в северномакедонската втора лига Беса (Добри дол).

Така втората контролна среща за деня на „моряците“ и общо 4-та от подготвителния лагер в Турция също приключи с равенство – 0:0, след като по-рано днес те фиксираха 1:1 с руския Спартак (Кострома).

В 8-ата минута Мишаел Алвес оправи удар от далечна дистанция, който обаче не затрудни вратаря на Беса. В 19-ата минута Иван Дюлгеров спаси дузпа, отсъдена за игра с ръка на Живко Атанасов. В 35-ата минута Мазир Сула опита удар от разстояние, но не намери целта.

В 39-ата минута играч на Беса получи топката пред пенала, напредна и се опита да намери далечния ъгъл на Иван Дюлгеров, но кълбото премина покрай страничната греда.

В 41-вата минута Мартин Милушев центрира отдясно, топката достигна до Росен Стефанов, който с крак я отклони към вратата, но тя се отби в страничната греда. Кълбото се върна към Васил Панайотов, който стреля от малък ъгъл, но вратарят спаси. В 43-ата минута Берк Бейхан навхлу отляво в пенала и стреля, но отново стражът на Беса се намеси подобаващо.

В 44-ата минута Берк Бейхан се контузи и бе заменен от Исмаил Иса.

В 50-ата минута Мишаел Алвес отправи опасен удар, но топката не намери очертанията на вратата. В 68-та минута Исмаил Иса на два пъти се озовава на добра позиция, но вместо да стреля, потърси подавания, които бяха блокирани.

В 80-ата минута, след центриране от корнер, топката стигна малко случайно до Исмаил Иса, който отблизо не можа да нанесе добър удар и стреля точно втв вратаря на северномакедонците.

В 84-ата минута чист гол за Черно море не бе зачетен. Мишаел Алвес намери с далечен пас Исмаил иса, който си поведе с гърди, напредна и прехвърли вратаря, но страничният рефер вдигна флага си за игра с ръка.

Така контролата приключи без попадения - 0:0.

Стартов състав на Черно море: 25. Иван Дюлгеров, 4. Росен Стефанов, 3. Живко Атанасов, 32. Мартин Дичев, 6. Виктор Попов, 17. Мартин Милушев, 71. Васил Панайотов, 29. Берк Бейхан, 33. Мишаел Алвес, 8. Мазир Сула, 41. Уеслен Жуниор.