Звездите на "Цирк дю Солей" с ледено шоу HOGWARTS HOLIDAYS във Варна (ВИДЕО)

Варна Лайф

10-02-2024, 18:20

Снимка:

ФКЦ - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Изпълнителите на цирковото шоу впечатляват с акробатика, предизвикваща гравитация, съчетана с уникални умения за фигурно пързаляне.

HOGWARTS HOLIDAYS разказва вълшебната история за магьосническия свят на Хари Потър и неговите приятели и Ви потапя в света на собственото Ви въображение. Спектакълът Ви приканва да напуснете ежедневието и да се потопите в света на фантазията със спиращи дъха визуални ефекти и оригинален музикален акомпанимент на празничното настроение.
 
HOGWARTS HOLIDAYS е уникална постановка на границата между физическия театър и цирка, комедията и магията, която съчетава цирковото изкуство и фигурното пързаляне в едно шоу на ледената арена, специално създадена на сцената на всяка зала. Шоуто е цялостна история с уникални костюми, декори и видеопоредици, които ще ви позволят да се потопите в магическата вселена на Джей Кей Роулинг така, както никога досега.
 
През 9¾ платформа зрителите ще се отправят на незабравимо пътешествие из коридорите на Хогуортс, ще присъстват на мач по куидич, а след това заедно ще победят Тъмния господар и ще стигнат до празничния бал.
Изпълнителите на цирковото шоу впечатляват с акробатика, предизвикваща гравитация, съчетана с уникални умения за фигурно пързаляне. А интерактивните ефекти, впечатляващите визуални ефекти и светлинният дизайн очароват всеки зрител.
 
Децата до 4 години включително могат да присъстват безплатно, гушнати в родителите си, т.е. на едно място с един билет могат да седнат 1 родител и 1 дете до 4 г. вкл.
Шоуто се препоръчва за зрители от всички възрасти.
Посетете това невероятно шоу на 10.03.2024 във Варна, ФКЦ!
Билети от Фестивален и Конгресен Център Варна - на каса и онлайн.