И кръвната проба на „Мис Силикон“ показва употребата на кокаин

Крими

13-02-2024, 12:53

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Асоциацията на пострадалите при катастрофи внася сигнал срещу варненката.

Илия Тодоров от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи заяви пред "Нова телевизия", че днес организацията ще внесе сигнал в прокуратурата срещу Катрин Йорданова. Причина за това е публикуван от нея клип, в който се вижда управление на автомобил без ръце.

Вчера Йорданова беше хваната да шофира след употреба на кокаин. Миналия месец пък публикува клип, от който се вижда, че шофира с близо 260 км/ч по магистрала "Тракия".

"Прокуратурата има целия арсенал от възможности, може да се назначат експертизи, които да докажат, че именно Катрин е на този клип", заяви Тодоров. По думите му наказанието за подобно провинение е до 3 години лишаване от свобода.

Пред бтВ пък Владимир Тодоров също от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи откри най-малко 5 нарушения, които се виждат в клипа, публикуван от „Мис Силикон“, извън доказаното шофирането под въздействие на кокаин.

„Тя говори по телефона, което е забранено. Шофира без колан. Има домашен любимец в скута си, което е изключително опасно. Освен това шофира без ръце. Всичко това са груби нарушения на правилата за движение по пътищата“, поясни той.