Общинската фирма „Градски транспорт“ създаде Фейсбук страница и Вайбър канал

Мисия Варна

15-02-2024, 10:36

Снимка:

live.varna.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Целта на платформите е подобряване на информираността на гражданите ползващи ежедневно масовия градски транспорт.

Общинската фирма „Градски транспорт“ – Варна създаде своя Фейсбук страница и Вайбър канал. Чрез тях ще се предоставя навременна и достъпна информация за промени в маршрутите и разписанията, възникнали поради ремонтни дейности или други непредвидени събития. Целта на платформите е подобряване на информираността на гражданите ползващи ежедневно масовия градски транспорт, посочват от общинското дружество.

Актуална информация, свързана с работата на „Градски транспорт“, ще бъде публикувана и на сайта на дружеството – https://gtvarna.com, който е изцяло обновен. Контактната форма позволява по-лесно изпращане на сигнали и съобщения, добавен е модул за хора със специални потребности.

В обособена секция е посочена полезна информация за това какво да предприемат пътниците, ако са изгубили лични вещи в автобуса или тролейбуса. Там потребителите ще могат да се запознаят и с правилата, които трябва да спазват в обществения транспорт.

В секция „Кариери“ са обявени свободните работни позиции, по които може да се кандидатства с предоставената контактна форма.

Фейсбук страницата на „Градски транспорт“ е достъпна на https://www.facebook.com/gtvarna
Вайбър каналът е достъпен на адрес -https://invite.viber.com/?g2=AQAmI3AFBk%2B57VHKNzFPEN3CPltIA%2FEHn%2BQyGTlVMWEsL1jeqBjNtFdljLi0L1JD