Купете e-винетка през My Fibank – бързо, лесно и сигурно

Парите

16-02-2024, 14:01

Снимка:

Fibank

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

100 клиенти на банката, закупили винетка през приложението My Fibank или уеб платформата Моята Fibank, ще получат обратно сумата за закупената от тях винетка.

Клиентите на Fibank могат бързо, лесно и сигурно да купят електронна винетка през дигиталното банкиране на банката. Покупката отнема по-малко от минута, няма допълнителни такси и винетката е активна веднага. Приложението My Fibank ще изпрати напомняне кога изтича срокът на валидност на винетката.

Всеки клиент на Fibank, купил винетка през дигиталното банкиране на банката до края на април т.г., участва в томболата за общо 100 безплатни винетки  - банката ще възстанови на печелившите участници сумата на закупените от тях винетки. В края на промоционалния период двама клиенти ще спечелят и ваучер на стойност по 500 лв. за пазаруване в ozone.bg.  

Всеки клиент (физическо лице), който в периода от 01.02.2024 г. до 30.04.2024 г. закупи e-винетка през My Fibank, участва автоматично в тегленето на наградите. Цялата информация за кампанията ще отриете на:  www.fibank.bg