Ограничават временно движението на автомобили и автобуси заради футболния мач на стадион „Тича“

Мисия Варна

24-02-2024, 10:38

Снимка:

ПФК „Черно море“

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Вижте по кои улици няма да може да се минава и кои автобусни спирки няма да се обслужват.

Във връзка с провеждане на футболна среща между отборите на ПФК „Черно море“ и ПФК ЦСКА на стадион „Тича“, на 24 февруари, събота, ще бъде преустановено движението по следните улици:

- За времето от 13:00 ч. до 15:15 ч. по бул. „Осми Приморски полк“ (пътното платно посока курортните комплекси) в частта от кръстовището с бул. „Цар Освободител“ до кръстовището с бул. „Васил Левски“;

- За времето от 14:00 ч. до 15:15 ч. по бул. „Осми Приморски полк“ (и в двете посоки) в частта от кръстовището с бул. „Цар Освободител“ до кръстовището с бул. „Васил Левски“;

- За времето от 13:30 ч. до 18:00 ч. по ул. „Никола Вапцаров“  в частта от кръстовището с бул. „Осми Приморски полк“ до кръстовището с бул. „Княз Борис I“.

В тази връзка, автобусите по линии 7, 31, 31 А, 118, 118 А и 148 за посоченият интервал няма да обслужват автобусни спирки: „Площад Съединение“, „Чаталджа“, „Паметника“, „Явор“, „Спортист“, „Стадион Варна“, „Средношколска“.
 
Автобусите по тези линии след спирка „Музея“, ще завиват надясно по бул. „Цар Освободител“, (ще спират на спирката до Младежкия дом), наляво по бул. „Княз Борис I-ви“ и ще обслужват спирките по този маршрут, съобщават от Градски транспорт в морската столица.