Кметът на "Младост" вече не е част от "Алтернативата на гражданите"

Новините

24-02-2024, 10:51

Снимка:

район „Младост“ Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

От вчера той е зам.-председател на градското ръководство на ГЕРБ във Варна.

Кметът на район "Младост" Христо Христов от 23 февруари вече не е част от актива на "Алтернативата на гражданите" - Варна, съобщават от коалицията в писмо до медиите.

Както очаквахме, г-н Христов претърпя пореден политически катарзис и избра отново да се върне при своите съмишленици от ПП ГЕРБ. Желаем му да продължава да покорява нови политически върхове и да работи за благото на район "Младост". Съвместната работа с истински политик беше безценен опит за нас. Надяваме се занапред да запазим добри отношения в името на каузата Варна, посочва Христо Димитров от "Алтернативата на гражданите", който е и председател на Общинския съвет.

На пресконференция вчера в морската столица лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че се създава общинско ръководство на ГЕРБ във Варна с ръководител Николай Костадинов (кметът на район "Владислав Варненчик") и зам.-общински ръководител Христо Христов (кмет на район "Младост").

Припомняме, че на местните избори миналата година Христов беше беше преизбран за районен кмет. Този път обаче той не спечели вота на варненци като кандидат от ГЕРБ, а беше издигнат от коалиция "Алтернативата на гражданите".