На остров Бали: Нора Недкова хвана екзотичен вирус

Варна Лайф

26-02-2024, 13:54

Снимка:

Телеграф

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Прегладнели маймуни ошушкали варненската плеймейтка.

Чревен вирус с екзотичното име Бали Бели вкара в болница плеймейтката Нора Недкова. Жива съм, разкри плеймейтката, която е лежала в клиника в Индонезия. 

Кошмарната ситуация се разиграва, докато русокосото изкушение е на почивка на индонезийския остров Бали, съобщава Телеграф.

"Денят ми започна спокойно с разходка в Гората на маймуните, където група прегладнели маймуни ме нападнаха, скачаха върху мен и обраха повечето вещи от чантата ми. Но останах положителна. Нали е празник! Казах си, че в деня на любовта просто показват тяхната любов, а взетото приех като подарък към тях", връща лентата назад Недкова.

"Следобеда си продължих в романтична цветна баня, пълна с рози сред джунглата, наслаждавайки се на луксозни тропически храни и коктейли. И всичко можеше да е идеално, докато не дойде вечерта! И защото любовта е във въздуха, трябваше да внимавам с какво се храня, дори в луксозните места. Вечерта си прекарах най-романтично - бях в най-близката индонезийска болница, след като хванах най-известния индонезийски чревен вирус - Бали Бели", споделя още за неволите си Нора.

Вирусът се прихваща след консумация на заразена вода и храна. Последствията са стомашен дискомфорт и диария. Недкова успява да се пребори с критичната ситуация и се подобрява, но усеща горчивина от престоя си в азиатската страна.

"Е ,жива съм и все още се възстановявам! В обобщение мога да кажа - да, определено Бали не е за всеки! За змиите и буболечки дори не искам да говоря! България, за първи път те оценявам толкова много...", завърши емоционално плеймейтката.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nora Nedkova (@nora_nedkova)