Без следa от изчезналата Силвия вече трети ден (СНИМКИ)

Крими

02-03-2024, 12:29

Снимка:

ОД на МВР - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Междувременно в социалните мрежи се появи нова снимка на жената - вероятно от деня на изчезването.

Вече трети ден няма след от Силвия Руменова Балабанова, която изчезна във Варна. Жената е на 45 години и е напуснала дома си в ж.к. „Възраждане“ на 29 февруари - оттогава тя е в неизвестност.

За последно е засечена в същия ден около 9:20 ч. сутринта в автобус по линия №148, движещ се в посока центъра на града, след което следите ѝ се губят.

Тя е висока около 160 см, със слабо телосложение и дълга руса коса. В деня на изчезването си е била облечена в бледо розово зимно яке, тъмен клин и бледо розови маратонки.

Органите на реда работят активно по издирването на жената. Преглеждат се записите на охранителните камери в града.

Междувременно в социалната мрежа Facebook се появи и нова снимка на жената - вероятно от деня на изчезването.

"Аз и семейството ни апелираме в тези почивни дни всеки, който се разхожда в града, а и извън него, моля, оглеждайте се малко повече, за да намерим сестра ми Силвия. Ние знаем и сме убедени, че е там някъде - объркана, чувстваща се изгубена. Облечена е точно по този начин от снимката по-долу. Нека й помогнем да се прибере вкъщи!", написа Мартин Балабанов. засечена вчера около 09:20 часа в автобус № 148, движещ се в посока центъра на гр.Варна. Тя се казва Силвия Руменова Балабанова. Близките ѝ също твърдят, че тя има временно психично разстройство.

Братът на изчезналата Силвия призова: "Ако я забележите, моля да сигнализирате на мен - 0895647978".

Също така, ако имате информация за местонахождението на жената, подайте сигнал в най-близкото Районно управление на полицията, или на спешния тел. 112.

От Областната дирекция на МВР във Варна също публикуваха две снимки на изчезналата Силвия.