Двама варненци са отличени в церемонията "Социален работник на годината"

Животът

21-03-2024, 14:31

Снимка:

Агенция за социално подпомагане - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Събитието се проведе на 19 март – Световният ден на социалната работа в София.

Двама служители от дирекция "Социално подпомагане" във Варна бяха наградени на церемонията "Социален работник на годината". 

Румен Атанасов беше номиниран от колегите си в Агенцията за социално подпомагане и получи награда в категория „Социален работник в отдел „Социална закрила“ на специална церемония в София. 

Румен Атанасов е един от водещите социални работници във варненската дирекция. С професионализма, иновативното си мислене, способността да цени и обединява колегите, той се е утвърдил като надежден и желан партньор за всички страни в подпомагащия процес. Упорито работи върху надграждането на знанията и уменията си, търси нестандартни решения с фокус върху индивидуалните нужди на хората. Винаги се стреми да постигне най-добър краен резултат, посочват от пресцентъра на Агенцията за социално подпомагане. 

На събитието бе отличена още една негова колежка от дирекцията – Елизабета Тодорова, главен юрисконсулт. Елизабета Тодорова е един от първите назначени през 2001 г. служители с юридическо образование. Работи основно в сферата на закрила на детето. Професионалният ѝ опит и изградени добри практически умения я правят желан и търсен съветник, както от страна на колегите, така и от партньорски организации. Толерантен, ерудиран, дипломатичен и тактичен човек, способен да намери подход и да повлияе положително в кризисни ситуации.

Събитието се проведе на 19 март – Световният ден на социалната работа в София.