Утре затварят за около час едното платно на бул. „Осми Приморски полк“

Мисия Варна

25-03-2024, 15:42

Снимка:

pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Поводът е тържественото отбелязване на Деня на Тракия и 111 години от превземането на Одринската крепост от Българската армия по време на Балканската война.

От 10:30 до 12:00 ч. пред Паметник-портала на Осми приморски полк ще бъдат тържествено отбелязани 111 години от превземането на Одринската крепост

Утре, 26 март, временно ще бъде преустановено движението в едното платно на част от бул. „Осми Приморски полк“. Поводът е тържественото отбелязване на Деня на Тракия и 111 години от превземането на Одринската крепост от Българската армия по време на Балканската война от 1912 – 1913 година.

От 10:30 ч. до приключване на мероприятието (около 12:00 часа) ще бъде затворено за движение едното платно на булеварда в посока спирка „Явор“ в частта от кръстовището с бул. „Чаталджа“ до кръстовището с ул. „Царевец“. 

Тържественото отбелязване на годишнината се организира от Тракийско дружество „Капитан Петко войвода“ – Варна съвместно с Военноморските сили, Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва и Съюза на ветераните от войните.