Игра с награди от SENSHI 21 за всички почитатели на бойните спортове

Спорт

03-04-2024, 15:11

Снимка:

SENSHI 21

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Играта стартира от днес и продължава до 11 април 2024 г., като петимата печеливши участници ще бъдат обявени на 12 април 2024 г.

Напрежението се усеща вече във въздуха! Международната галавечер SENSHI 21 ще зарадва всички почитатели на бойните спортове с интензивни и запомнящи се битки на 20 април 2024 г. от 18:00 часа в Двореца на културата и спорта в гр. Варна. На ринга на бойния спектакъл ще излязат 28 професионални атлети от 16 държави в 14 оспорвани двубоя, а бенефисният мач на Владимир Вълев – Питбула ще вдигне адреналина на варненската публика.

Участвайте в играта „Отбележете в коментар с кой бихте искали да дойдете на SENSHI 21“, която стартира в Инстаграм профила на boec.bg и имате шанс да спечелите два билета за бойното шоу SENSHI 21 и една тениска SENSHI, с подпис от Владимир Вълев – Питбула! Условията за участие включват отбелязване на ваш приятел в коментар под поста на играта в социалната мрежа Instagram, както и споделяне на стори с кого бихте искали да отидете на бойната галавечер.

Играта стартира от днес и продължава до 11 април 2024 г., като петимата печеливши участници ще бъдат обявени на 12.04.2024 г. в профила на медията boec.bg в Инстаграм. Не изпускайте възможността да бъдете част от това невероятно събитие – с участието си в играта имате страхотни шанс да присъствате на зрелищната бойна галавечер и да имате уникален автограф от бойната звезда Владимир Вълев - Питбула!

Билетите за вълнуващото бойно събитие SENSHI 21 вече са в продажба и може да бъда закупени от мрежата на Eventim.bg.

21-о издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League).