Звезди от SENSHI бяха VIP гости в Hell’s Kitchen България

Спорт

05-04-2024, 15:26

Снимка:

SENSHI 21

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Бойната галавечер ще се проведе на 20 април 2024 г. от 18:30 ч. в Двореца на културата и спорта във Варна.

Някои от големите ни SENSHI звезди и надежди бяха специални гости на един от най-гледаните реалити формати в България – Hell’s Kitchen. В кухнята на шеф Виктор Ангелов бяха носителят на Европейската титла на SENSHI до 75 кг. Атанас Божилов и неговата нежна половинка – Вилиана, както и абсолютният световен киокушин шампион Захари Дамянов, който демонстрира ката пред любопитните погледи на всички, доближавайки все повече хора до магията на бойните спортове.

Гости в ресторанта бяха още братята Кристиян и Георги Дойчеви – карате киокушин шампиони и носители на награда от президента за приноса си в развитието на спорта, както и една от големите ни спортни надежди Йоан Русев, който е редовен участник в тренировъчните лагери на KWU SENSHI.

Само след по-малко от 2 седмици, на 20 април 2024 г., предстои да видим Атанас Божилов и Захари Дамянов отново, но този път не в кухнята на ада, а в залата на екшъна – Двореца на културата и спорта във Варна, където от 18:00 часа ще се проведе 21-ото издание на международната бойна галавечер SENSHI.

Един от реферите на SENSHI 21 ще бъде абсолютният световен киокушин шампион Захари Дамянов, а на ринга в 14 оспорвани двубоя ще излязат 28 професионални атлети от 16 държави, сред които и Атанас Божилов. Бенефисният мач на Владимир Вълев – Питбула също се очаква да вдигне адреналина на варненската публика. Билетите за пролетното издание на бойното шоу SENSHI 21 вече са в продажба и може да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.

Участвайте в играта „Отбележете в коментар с кой бихте искали да дойдете на SENSHI 21“, която стартира в Инстаграм профила на boec.bg и имате шанс да спечелите два билета за бойното шоу SENSHI 21 и една тениска SENSHI, с подпис от Владимир Вълев – Питбула!