Зов за помощ: Да спасим живота на майка на две деца от Варна

Животът

07-04-2024, 10:33

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Тя се бори със злокачествено заболяване на стомаха и за всяка глътка въздух.

Петя Тодорова от Варна, майка на две деца, има спешна нужда от помощ. Тя се бори със злокачествено заболяване на стомаха и за всяка глътка въздух.

След 18-месечно успешно лечение в Турция Петя получава усложнения, които не са свързани директно с болестта ѝ.

Преди дни тя е приета в интензивното отделение на Anadolu John Hopkins Hispital, след като в България и Румъния отказали да ѝ направят нужната животоспасяваща операция, за да има шанс да продължи с лечението си.

Тук Петя има шанс, но са нужни много средства, и то в кратък срок, споделят близките ѝ.

Досега нейното семейството е успявало изцяло да заплаща за лечението ѝ. Но сега има нужда от финансова помощ и молитва за Петя.

У дома я чакат двете ѝ деца - на 9 и на 13 години. Нека им дадем възможност да пораснат с нежната грижата на тяхната майка.

Въпреки нейното тежко заболяване Петя не се предава и не пада духом. По всякакъв начин се опитва да бъде подкрепа за своите деца, пише семейството ѝ.
Ние отправяме молба да ни помогнете да подарим още време на Петя със семейството ѝ, колкото Господ е отредил. Ние искаме да направим максимума каквото е по нашите сили, пишат близките ѝ.

Лечението и животоподдържащата терапия в интензивното отделение в Американската болница в Истанбул (Anadolu John Hopkins) са няколко хиляди евро на ден.

Семейството на Петя моли всеки, който може, да помогне според възможностите си в битката ѝ за живот.

Можете да го направите чрез дарителската платформа тук.