Четирима румънски бойци ще ни впечатлят на SENSHI 21 във Варна

Спорт

09-04-2024, 11:26

Снимка:

SENSHI 21

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Зрителите ще бъде свидетел на 14 силни битки, в които публиката ще види елитни бойци от 17 държави, сред които и представители на румънската бойна школа.

На 20 април 2024 г. от 18:00 ч. в Двореца на културата и спорта в гр. Варна ще се проведе пролетното издание на бойната галавечер SENSHI 21. Известната арена ще бъде свидетел на 14 силни битки, в които публиката ще види елитни бойци от 17 държави, сред които и представители на румънската бойна школа.

Бойната карта на събитието представя четирима мощни румънски спортисти, готови да завладеят ринга на SENSHI 21 с впечатляваща техника и силен боен хъс.

Валентин Мавродин притежава редица титли в бойните среди - шампион на Dynamite Fighting Show, шампион на Colosseum Tournament New Heroes и многократен шампион на киокушин турнира Budokai в Румъния. Богатият му опит и сериозни бойни умения ще бъдат демнстрирани за първи път на ринга на SENSHI. Той влиза на мястото на контузения Мариан Лапушнеану.

Адриан Мадалин има впечатляващ рекорд като няколкократен шампион на турнира Colosseum и победител в състезанието Road To Dynamite Fighting Show. Неговият борбен дух и решимост го правят силен и труден за подценване опонент на професиналната сцена, а дебютната му изява на SENSHI 21 ще бъде забележителна.

Кристиан Ристеа е следващият дебютант на бойния ринг на веригата. С титли като шампион на Fight Arena, интерконтентален шампион на WKU и SUPERKOMBAT New Heroes, той ще се стреми към силна изява при първото му излизане на ринга пред взискателната публика на SENSHI.

Флорин Иваное е сред изгряващите звезди в света на бойните изкуства, и вече е доказал своята стойност като вицешампион на Румъния, а призовото му представяне в турнира DFS Heavyweight потвърждава неговото място сред елита. Иваное за втори път ще се качи на бойната арена във Варна, за да спечели уважението на публиката.

Не пропускайте да запазите своето място на международната галавечер и да станете свидетели на силата и устрема към победа на четиримата атлети от румънската бойна школа. В мрежата на Eventim.bg все още са налични билети за бойното шоу SENSHI 21, а местата в залата са валидни до изчерпване на количествата.