Хотелската верига на Робърт де Ниро стъпва във Варна

Туризъм

12-04-2024, 15:03

Снимка:

italiabsolutely.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Неговите нови обекти ще бъдат позиционирани в София и Варна – Nobu Hotel and Restaurant Sofia и Nobu Hotel and Restaurant Varna.

Американският хотелски бранд Nobu Hospitality стъпва в България. Неговите нови обекти ще бъдат позиционирани в София и Варна – Nobu Hotel and Restaurant Sofia и Nobu Hotel and Restaurant Varna, се казва в прессъобщение на компанията. 

Основана през 1994 г. от актьора Робърт Де Ниро, Нобу Мацухиса и Меир Сегар, Nobu Hospitality отвори първия си хотел през 2013 г. в Лас Вегас, според информация в профила на компанията в LinkedIn. Оттогава портфолиото на марката се разшири и вече включва 38 хотела и 12 жилищни проекта по целия свят.

В рамките на България първият хотел с ресторант от бранда ще отвори в София, а в последствие и този във Варна. Срокове и евентуална дата на отваряне не се споменават. 

Обектите в България, в които Nobu Hospitality ще се позиционира са собственост на BSPF Bulgaria, част от офшорната компания Black Sea Property и местния хотелски оператор GHV-Dolphins.