Търсят се красавици за „Мис Лозенец“ 2024

Варна Лайф

15-04-2024, 12:41

Снимка:

Мис Лозенец 2024

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Желаещите да участват в конкурса трябва да са на възраст от 18 до 27 години, да притежават естествена красота и здравословно и хармонично телосложение.

Стартира кастинг за красавици за „Мис Лозенец“ 2024, научи Varnautre.bg от организаторите на конкурса. Желаещите да участват в него трябва да са на възраст от 18 до 27 години, да притежават естествена красота, здравословно и хармонично телосложение.

Събитието ще се проведе на 15 юни в хотел „Амбелиц“ в едноименния курорт на община Царево. Подготовката за него ще започне от 12 юни. Красавиците ще работят 4 дни с професионален хореограф. Ще им бъдат направени специални фотосесии и ще посетят културно-историческите забележителности в района. За тяхната красота и релакс ще се погрижат експертите на „Виктория спа“, а подаръци са им подготвили много фирми сред които магазини за здравословни храни VS food, луксозната козметика „Натура бизе“, оптики Leonardo, all inclusive почивка на морския бряг от хотела - домакин, специално аранжирани цветя от “Синдерела” и други.

Общият награден фонд в конкурса ще бъде над 10 000 лв. Очаква се гала вечерта на събитието да бъде една от най-стилните в началото на летния сезон.

В програмата ще участват Таня Боева, лайв сакс, специално барманско шоу, а за менюто на гостите ще се погрижи шеф готвач от Монако.

Водещи на конкурса ще бъдат известния в модните среди Десо Димитров и певицата и инфлуенсър Марешка Бардем. В журито са поканени Александра Кръстева - Мис България 2022, която е и лице на събитието, Ирина Папазова - собственик на марката “Мис България”, Гаел Санчес - продуцент на Мис България, Стоян Радичев - официален дизайнер на Мис Лозенец, Таня Боева една от най-модерните и стилни родни певици и други.

Желаещите да участват в конкурса трябва да изпратят 3 необработени снимки и кратка информация за себе си на [email protected] не по късно от 24.04.2024 г. Повече информация можете да получите на тел +35987455841