“Нощно кино” във Варна с прожекция на два късометражни филма

Варна Лайф

15-04-2024, 14:11

Снимка:

Артин Вижън Филмс - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Зрителите ще имат възможност за специална среща с актьора Стефан Денолюбов.

Новото издание на “Нощно кино” кани зрителите на прожекция на два късометражни филма и специална среща с един истински влюбен в киното, нощта и Варна актьор - Стефан Денолюбов.

По време на срещата публиката ще има въможността да гледа новия филм на Тома Вашаров „Премиерата” 2024 г. (част от селекцията за късометражни филми на София Филм Фест 2024) с участието на Стефан Денолюбов, а веднага след това ще се отправи на пътешествиие назад във времето с ексклузивна прожекция на съвместния филм на актьора с покойния режисьор Цветодар Марков - "Алегро Чецо" 1993 г..

Стефан Денолюбов е един от най-добрите съвременни български актьори с огромен опит както на сцена, така и на екран. Но какво стои зад изграждането на култовите екранни образи от последните години („Слава“, „ Урок“, „ Уроците на Блага“,„ В кръг“, „Посоки, „Докато Ая спеше”)? Какво “краде” от истинския живот? Защо е важно да умееш да разказваш в кратка форма? Защо смята, че всички интересни истории се случват в малките часове и какво го връща във Варна?

Отговорите на всички тези въпроси, сигурни сме, ще получим с присъщото за актьора чувство за хумор. В най-добрия ден от седмицата за дълги, приятелски, дори на моменти хаотични разговори - петък, 26 април. След стабилна доза добро българско кино и в компанията на един талантлив артист-приятел. Защото след среща със Стефан Денолюбов на екран, неминуемо искаш да го познаваш и в живота.