Наводнени подлези и задръствания във Варна

Мисия Варна

18-04-2024, 13:38

Снимка:

БНР

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Пътят Варна – Добрич пък е блокиран от ремарке на ТИР, потвърдиха от Областно Пътно управление.

Големи задръствания се обраузваха в дъждовното утро във Варна, предаде БНР. Образуваха се тапи в трафика по бул. "Владислав Варненчик" в посока към летището, по бул. "Васил Левски". Наводнени са подлезите по бул. "Владислав Варненчик" – към ул. "Патриарх Евтимиий" и към автогарата. Наводнени са улиците около Зеленчуковата борса. 

Два автомобила пропаднаха в центъра на Варна след проливния дъжд, който се излива от ранни зори в морската ни столица. Пропадналият участък е от ул. "Антим Първи" до Регионалния исторически музей в центъра на града. По първоначални данни няма пострадали, но из града има много наводнени пътни участъци, както и неработещи светофари. 

Сериозен трафик и тапи от коли заради пороя има по бул. "Владислав Варненчик", в посока към летището, по бул. "Васил Левски" (от РЗИ до бул. "Осми приморски полк"), по бул. "Приморски" (в района на ФКЦ).

Пътят Варна – Добрич пък е блокиран от ремарке на ТИР, потвърдиха от Областно Пътно управление. За Добрич движението се отбива през Кичево, а от Добрич към Варна през Новаково.

Пътят Варна – Добрич е блокиран от ремарке на ТИР. От Варна за Добрич движението се отбива през Кичево, а от Добрич към Варна през Новаково.

Сигнали за неработещи светофари има за кръстовището на бул. "Сливница" и бул. "Христо Смирненски", над Мол Варна, до комина на "Топлофикация" в кв. "Възраждане" и до затвора по бул ."Сливница".