Ковънтри ще търси чудото срещу Манчестър Юнайтед на “Уембли”

Спорт

19-04-2024, 12:56

Снимка:

WINBET

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Ковънтри е достигал само веднъж в историята си финала на надпреварата.

Отборът от Чемпиъншип Ковънтри Сити ще търси голямата изненада срещу колоса Манчестър Юнайтед във втория 1/2-финален сблъсък от ФА Къп на “Уембли”. Ковънтри е достигал само веднъж в историята си финала на надпреварата, като през 1987 година те успяват да спечелят турнира. Сега обаче “червените дяволи” на Ерик тен Хаг стоят на пътя им към втори финал.„

Както винаги, своите спортни залози клиентите на winbet.bg ще могат да направят преди и по време на срещата в английската столица. Но какво може да се очаква от сблъсъка между Ковънтри и един от най-успешните клубове в историята на английския футбол?

Ковънтри е аутсайдер срещу Ман Юнайтед, но това е и големият шанс на “небесносините”

Футболните фенове знаят, че понякога статутът на аутсайдер може да помогне в подобни турнирни битки. Сега това е и голямата надежда на водения от Марк Робинс отбор. Ковънтри не е от една и съща класа с Манчестър Юнайтед, но ФА Къп е турнирът на големите изненади. “Небесносините” ще се борят докрай, за да достигнат финала.

Ковънтри завърши на осма позиция редовния сезон в Чемпиъншип, което означава, че клубът отново няма да постигне класиране за Висшата лига. Позитивно впечатление в течение на сезона направи американският нападател Хаджи Райт, който вкара 15 гола в първенството. Той ще бъде сред големите опасности за защитата на Манчестър Юнайтед.

Манчестър Юнайтед истински се нуждае от трофей в настоящия момент, като това особено важи за мениджъра Ерик тен Хаг, който е принуден да отговаря на множество критики. ФА Къп е единствената оставаща възможност за това до края на настоящия сезон. И “дяволите” нямат право да я пропуснат.

Това, което притеснява привържениците на Манчестър Юнайтед, е настоящата форма на състава. Момчетата на Тен Хаг са без победа в последните си четири мача във Висшата лига, докато някои от топ играчите не са в оптималната си форма. 

Тен Хаг може да направи промени, сравнено с равенството 2:2 срещу Борнемут. Мейсън Маунт би могъл да стартира сред титулярите, докато надеждите са Бруно Фернандеш отново да поведе тима след двата си гола във вратата на “черешките” на “Виталити Стейдиъм”.

За първи път в България - ранно изплащане за брой голове

Winbet.bg е игралният сайт, представил за първи път пред българската аудитория промоцията “Ранно изплащане за брой голове”. По същество тя представлява отлична възможност за почитателите на залозите тип “над 2.5 гола”. С други думи, ако потребителят е направил подобен залог, то той ще се затвори и маркира като печеливш, стига до 33-ата минута да са отбелязани две попадения, вместо обичайните три.

Персонален Power Boost - още по-високи коефициенти

Надали има фен на спортните залози, който да не се стреми към възможно най-високи коефициенти. В крайна сметка, именно коефициентите са това, което до голяма степен спомага за постигането на по-добри печалби. WINBET предлага на клиентите си промоцията Персонален Power Boost, чрез която потребителите могат да се възползват от увеличение на своя коефициент с между 5 и 10 процента. Повече подробности всеки може да научи в секция “Промоции” на winbet.bg.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.