Изграждането на паркинги за „зелена зона“ в кв. „Чайка“ унищожава тревните площи (СНИМКИ)

Мисия Варна

23-04-2024, 15:21

Снимка:

Станимир Станиславов

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

На вниманието на Община Варна: Читател на Varnautre.bg алармира за нарушения в района!

Пиша ви от квартал „Чайка“, където с пълна сила тече изграждане на нови паркинги. И заради това искам да ви покажа със снимки несправедливости и грозни картини свързани с това. Това написа в писмо читателят на Varnautre.bg Станимир Станиславов на електронната поща на редакцията.
 
„Между блок 20 и блок 21 има трафопост, от който води пътечка покрита с балчишки камък към СВА.
Като правиха паркинга всичко разкопаха и си оставиха ръцете. Първо, че разбиха пътеката и не я оправиха. Около електрическия стълб всичко е разкопано и всеки ден се молим с комшиите, като минават децата от училище „Г. С. Раковски“ или някой пенсионер отива я в СВА я в Курортна поликлиника да не го удари ток. 
Също така , така направиха тротоара, че единия му ъгъл вече се налкони разхлабил и само няколко месеца след поставянето се клати. 
В съседство срещу паркинга на блок 21 изкопаха градинката направиха дупка в нея после нахвърляха чакъл и си заминаха.
Искам да помогнете за справедливост – след като разкопаха всичко засипаха я с пясък, я с чакъл. Грозно е и ужасно. Пред другите блокове слагат пръст.
Пред блок 11 и на ъгъла срещу СВА-то и по-нагоре.
Сигурно и трева ще засядат, но тук, на паркинга до блок 21 и до трафопоста нищо не се случва. Защо така? Чакат пенсионерите да измрат и да отмине. 
 
Отговорете ми моля ви. Ако вие не направите нещо, значи никой нищо не може да направи и няма бъдеще за този хубав квартал“, с тези думи завършва писмото си Станиславов.