Капитанът на футзалния Черно море: Мислим за титлата

Спорт

23-04-2024, 16:57

Снимка:

Novsport.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Пламен Стойков се цели и в Шампионска лига.

Черно море прави изключителен сезон не само на ниво Първа лига, но и в шампионата по футзал. "Моряците" имат 11 победи след първите 12 кръга и са лидери заедно с Амиго Северозапад с по 33 точки. Пред Дарик капитанът на тима Пламен Стойков коментира силните игри на "зелено-белите".

„Радващо е, че се представяме така, печелим срещите си, смея да твърдя и убедително в последните двубои, не само откъм резултат, но и откъм игра. Смятам, че това се дължи на тренировъчния процес, който водим, на треньора, който имаме. Милош Тодорович върши много добра работа, но отчитам също отдадеността и себераздаването на всеки един от играчите. Милош Тодорович е доказан специалист в Сърбия. Водил е немалко отбори от първата дивизия на техния шампионат.  Идвайки тук, той предава  друг манталитет и друго желание в играчите. Тренировъчният процес при нас е около 4 пъти в седмицата. Това изисква интересни тренировки, отношение към играчите,  натоварване. Играчите са доволни и това е ключът към успеха. 

Разбира се, че говорим за титла в шампионата с оглед на широчината в състава, с която разполагаме, както и наличието на състезатели като Даниел Димов, Димитър Петев, Дима Желчук, който е в невероятна форма.... Със сигурност мислим за шампионска титла и класиране за Шампионската лига”, сподели капитанът Пламен Стойков, който е контузен в момента.