Студентът на МУ-Варна Александър Петров с официална номинация за БГ дебют за Годишните музикални награди на БГ радио

Варна Лайф

23-04-2024, 17:22

Снимка:

МУ - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Бъдещият лекар благодари на академичната и студентската общност на МУ-Варна, с чиято подкрепа той се нареди сред номинираните за финала.

Студентът от трети курс специалност „Медицина“ на МУ-Варна Александър Петров спечели официална номинация в категорията „БГ ДЕБЮТ“ в първия кръг за определяне на Годишните музикални награди на БГ радио. Бъдещият лекар благодари на академичната и студентската общност на МУ-Варна, с чиято подкрепа той се нареди  сред номинираните за финала на годишните музикални награди на БГ радио.  

На 9 април в радио-ефира бяха отворени пликовете с имената на изпълнителите, достигнали чрез слушателски вот до финалния етап на класацията. Водещи на предавания и популярни лица от екрана обявиха номинациите в общо 10 категории.

Сред петимата дебютанти, които ще се борят за титлата тази година е студентът на МУ-Варна Александър Петров и песента му „Рисувах те“. Номинациите за „БГ ДЕБЮТ“ бяха анонсирани от водещия на предаването „Любими песни за любими хора“ Атанас Стоянов и носителката на наградата за 2012 г. – певицата Дивна.

Всички, които подкрепят Александър, могат да гласуват за него отново на https://gmn.bgradio.bg/etap2/. Финалният вот е до 25 май и той ще определи победителите в престижния конкурс на БГ радио. Гласуването отнема по-малко от 2 минути.

Официалната церемония по връчване на Годишните музикални награди на БГ Радио ще се състои на 26 май в Пловдив. МУ-Варна пожелава успех на Александър Петров и неговата песен „Рисувах те“.