Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21

Спорт

24-04-2024, 14:48

Снимка:

SENSHI 21

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

SENSHI 21 предложи на почитателите на бойните спортове няколко наистина вълнуващи битки, които изправиха публиката на крака и завършиха бързо със зрелищни нокаути и събмишън.

В третия двубой на вечерта - в кат. до 70 кг. по правилата на KWU FULL CONTACT, словенецът Само Петче стигна до победа с технически нокаут във втория рунд срещу румънеца Влад Триф, след като преобърна срещата, която не вървеше добре за него.

Дебютантът на ринга Кристин Мустеаце, който беше и най-младият професионален боец на пролетното издание SENSHI 21, не се предаде лесно и не се отказа до края на двубоя, въпреки получените нокдауни от Никола Тодорович. Сърбинът Тодорович спечели убедително срещата с технически нокаут и обра овациите на публиката.

Най-тежкият състезател на бойната арена - Луис Де Брито спечели бърза победа с бразилски стил, като принуди германеца Ендрит Емини да се откаже след събмишън. Битката в тежката категория над 95 кг се проведе по атрактивните правила на KWU OPEN и предложи светкавичен финал на мача, който зарадва зрителите на бойната гала.

Иранецът Ираж Азизпур показа своята мощ и тежки удари, като нокаутира бързо и изненадващо Георгиос Биниарис и постигна впечатляваща победа още в първия рунд на двубоя си на SENSHI 21.

В тежките сблъсъци на ринга носителят на европейската титла на SENSHI в категория 95+ кг. Ахмед Крънич също засия на галата в единадесетия двубой, като победи Брайън Доуес със стилен нокаут. Той получи и отделно отличие от организаторите - призът за „Най-добра техника“ на галавечерта след внушителната си проява на бойната арена.

В последния сблъсък над 95 кг, провел се в тринадесетия мач, Янис Стофоридис доминираше в ринга, нокаутирайки Кристиан Ристеа в един рунд и демонстрирайки впечатляваща мускулатура. За своя бърз и зрелищен нокаут Янис Стофоридис получи също така и специалната наградата за „Нокаут на вечерта“ на веригата SENSHI, въпреки голямата конкуренция на силните сблъсъци в другите срещи преди това.

Зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта в гр. Варна се оказа тясна за всички почитатели на бойните спортове, които дойдоха на място и се насладиха на 14 титанични двубоя по правилата на KWU FULL CONTACТ и KWU OPEN, а зaедно с тях пред екраните бяха и хиляди зрители от цял свят.

Последвайте профилите на SENSHI в социалните мрежи Facebook и Instagram, където може да видите новини и известния за следващите събития през 2024 година на бойната верига, най-добрите моменти от галавечерта, както и любопитни факти за звездите на организацията. Очаквайте нови бойци, непревидими двубои и силни сблъсъци на следващата галавечер SENSHI 22, която предстои на 6 юли 2024 г.