Близо 16 000 туристи ще празнуват Великден и Гергьовден в Златни пясъци

Туризъм

04-05-2024, 11:16

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Работниците вече довършват строителните дейности относно инфраструктурата в курорта.

Близо 16 000 туристи ще празнуват Гергьовден и Великден в курорта „Златни пясъци“, съобщи пред Bgtourism.bg Кирил Кирилов – изп.-директор на „Златни пясъци“ АД.

Зелените и цветни пространства в курорта са красиво оформени. Работниците вече довършват строителните дейности относно инфраструктурата в курорта. Планираните ремонтни работи ще продължат до средата на май.

„Хотелите, които отвориха врати са пълни. Големият поток с туристи пристигнаха вчера, като в курорта ще почиват основно румънски туристи. В заключителна фаза са строителни дейности относно инфраструктурата. За новия сезон на Първа алея ще има нов щампован бетон от Адмирал до Делфин, за следващия сезон ще продължим с настилката до Ривиера. Периодично се подменя уличното осветлението. Поддържаме зелените и цветни площи, поставихме и нов фонтан.

За сигурността на курорта има поставено видеонаблюдение. Автомобилите вече няма да бъдат прибирани с паяк, а всички нарушители ще получават скоби. Част от бараките са премахнати и за новия сезон атмосферата в курорта се доближава до нашата визия за европейски комплекс. Стъпка по стъпка Златни пясъци захвърля старите си дрехи, за да може да посреща своите гости с нова и модерна визия“, каза Кирилов.

Емблематичната Виенска сладкарница в хотел „Адмирал“ е реновирана за новия сезон.

Хотел „Адмирал“ посреща своите гости с обновени стаи и СПА център. Вътрешният басейн е с топла минерална вода.

Сред топ локациите тази година по Черноморието ни ще бъде и клубното заведение на плажа Tortuga. Огромни маслинови дръвчета и палми, както и оригинални скулптури и морски фигури създават истинска и екзотична атмосфера за гостите на заведението.