Община Варна търси двама експерти за дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване"

Мисия Варна

07-05-2024, 17:05

Снимка:

Община Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Подборът за заемане и на двете длъжности ще се проведе чрез събеседване.

Община Варна обяви подбор за набиране на кандидати за заемане на длъжностите старши и главен експерт в отдел "Общинска инфраструктура“ на дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване".

За първата позиция - старши експерт „Водоснабдяване и канализация”, минималните и специфични изисквания са: степен на завършено образование – бакалавър, професионална област – технически, социални, стопански или правни науки. Изисква се и една година професионален опит. В допълните изисквания към кандидатите са включени добра компютърна грамотност и способност за работа с офис техника.

За позицията главен експерт „Управление на екологични проекти” в същата дирекция, минималните специфични изисквания са: степен на завършено образование – бакалавър, професионална област – технически науки. Необходим е и две години професионален опит в областта. Добрата компютърна грамотност и работа с офис техника, също са включени в допълнителните изисквания. 

Подборът за заемане и на двете длъжности ще се проведе чрез събеседване. Документите за участие се представят в срок до 18:00 часа на 17.05.2024 г. на адрес: гр. Варна, бул. “Осми Приморски полк” №43 в Информационен център на Община Варна ет.1 лично от кандидатите. Телефон за контакт: 052/820-171, Лице за контакт: Дора Кръстева.