Георги Христов с премиера на новия си албум „Пей, сърце” във Варна

Варна Лайф

12-05-2024, 13:04

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Новият сезон на Летения театър в морската столица се открива с големият глас на България на 2 юни.

Георги Христов, един от най-иконичните певци в историята на българската музика, обещава да разтърси сърцата на музикалните фенове на 2.06 в Летен театър Варна. Наименованието на новото му турне както и новия му албум "Пей сърце" се очертава да бъде не само продължение на неговото впечатляващо портфолио, но и свежо аудио звучене.

Сърцето на концертите тази година е новият му албум,”Пей сърце”, който беше приет с препълнена зала 1 на НДК и завърши с фурор! Ще ви изхвърлят в безвремие новите парчета и великолепните, магични изпълнения! За първи път ще прозвучи най – новата му песен за България по музика на Димитър Гетов и текст на Джина Дундова, която само с първото изпълнение публиката я запя на представянето й.

Тези премиерни парчета обещават не само да въздействат с музикалната си мощ, но и да създадат нови хоризонти на цялото му турне през 2024 г, което ще премине лятото през Варна - 2.06. Летен театър; Бургас - 3.06. Летен театър и Пловдив -6.06. Летен театър

Новите хитове на магичния изпълнител, „Две целувки”, ”Не подавай за сбогом ръка”, ”Скитникът” и др. изпълнени с топлота и емоция, характерни за характера на Георги Христов ще озарят вечерта и ще я направят незабравима за почитателите. Всичките му песни, издълбоко излизащи от душата му, описват търсенето на светлина в тъмнината и катарзиса на човешките чувства. Съчетанието на Георги Христовия вълнуващ ,магичен глас с чувствените текстове добавят допълнителен слой на емоционална интензивност към тази вечна песен за любовта и избора.

Гост изпълнител на неговите концерти тази година ще е неизменната му лична приятелка, голямата българска певица, Нели Рангелова ,с която ще изпълнят новата им дуетна песен, подарък за публиката, най – бляскавия им хит, „Когато се огледам в очите ти”,песента отново потапя слушателите в магията на музиката в обич и вяра, и преданост в приятелството. Този мелодичен баладен химн, съчетаващ силните гласове на Христов и Рангелова, създава уникално съживяващо преживяване, което оставя дълбоко впечатление в сърцата на всеки слушател.

Класата в пеене Георги Христов, мощните му гласови данни, нестандартния му дух, чувствеността в поднасяне пред публиката не само принася нови звуци и перспективи в българската музикална сцена, но и служи като вдъхновение за любителите на музиката . Новият му албум, предстоящите премиери на песни и турнето му обособени с едно име „Пей сърце” създава вълна от красота и емоция, която преодолява културните граници и обединява хората от цяла България.

"Пей сърце" обещава да бъде изумителен и вълнуващ албум в кариерата на Георги Христов. Този албум носи не само нови музикални преживявания, но и нова надежда, и вдъхновение за стотици хиляди фенове . Нека пеем със сърце заедно с любимия, големия глас и нека се потопим в магията на неговия талант .

БИЛЕТИ в мрежата на Ивентим БГ, Каса ФКЦ, ГрабоБГ, всички бензиностанции ОМV, магазини Технополис, Книжарници Офис 1, Български пощи, а може и от тук.