Рекордните близо 80 000 лв. от стотинки са събрани от кампания „Аз Вярвам и Помагам“ във Варна

Животът

14-05-2024, 11:04

Снимка:

„Аз вярвам и помагам“

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Закупените продукти с кауза в деня на акцията са на стойност 9 209,50 лв., съобщиха организаторите.

Ние от благотворителна кампания „Аз Вярвам и Помагам сме щастливи да обявим поредният впечатляващ резултат по време на последното ни мащабно събитие за събиране на капачки, стотинки и парични дарения, което се проведе на 20.04.2024г пред Катедрален храм „Св. Успение богородично“ град Варна от събрани малко над 14 000 лв на стотинки. Сумата от 14 066, 24 лв на стотинки от всички номинални стойности (0,01 лв, 0,02 лв, 0,05 лв, 0,10 лв, 0,20 лв, 0,50 лв, 1 лв и 2 лв) и 5 лв (хартиена банкнота) бяха изчистени, сортирани и преброени напълно безвъзмездно от нашите партньори компания https://monotes.bg/.

За последните няколко мащабни благотворителни събития до този момент бяхме събрали само на стотинки сумата от 64 498,73 лв, а след последното събитие и много добрият резултат от събрани стотинки въпреки лошото време може да се похвалим с общата сума от 78 569, 97 лв събрани стотинки от всички номинални стойности (0,01 лв, 0,02 лв, 0,05 лв, 0,10 лв, 0,20 лв, 0,50 лв, 1 лв и 2 лв) в подкрепа на нас от кампания „Аз Вярвам и Помагам“.

Сърдечно благодарим на всеки от Вас, който вярва в нас и събира капачки, стотинки, дарявани парични дарения по нашата официална банкова сметка или си купува от всички продукти с кауза на нашите партньори. Благодарим и на всички доброволци, защото без Вас този успех ще бъде нашата мечта, а Вие ни помагате да я осъществим.

Припомняме, че на 20.04.24г. по време на юбилейното 10-то на брой мащабно събитие за събиране на капачки, стотинки и парични дарения „Празник на рециклирането „Аз Вярвам и Помагам“ въпреки проливният дъжд и студеният вятър хиляди хора и от цяла България предадоха своите събрани пластмасови капачки като резултата за деня са рекордните за лошо време 26 000 килограма, което в парична стойност са 19 500 лв. бяха преведени по официалната банкова сметка на кампанията.

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)
IBAN: BG57BPBI79451069521301 BIC: BPBIBGSF
Титуляр: СДРУЖЕНИЕ „АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ“
Основание: Дарение

Студеният дъжд и бурният вятър не успя да спре стотици хора, които посетиха и щанда на нашият благотворителен базар „Аз Вярвам и Помагам“, където всеки от тях можеше да си вземе срещу дарение от нашите продукти и артикули с кауза на сърцатите ни партньори с кауза, а именно:

  • „вода с кауза“ с разфасовки 0,500 литра, 1,5 литра, 5 литра и 10 литра произведена от компания с марката „AQUA BELLA“ aquabella.bg ;
  • „солети с кауза“„юфка с кауза“ и „кускус с кауза“ от спелта произведени с марката „Perun“ perun.bg ;
  • „детски солети с кауза“ и „хляб с кауза“ произведени с марката „Златна Добруджа“ от компания „Савимекс“  savimex.bg ;
  • „тениски с кауза“ и „чаши с кауза“ с детска линейка и мобилен пункт за кръводаряване „Аз Вярвам и Помагам“ изработени от www.buhalmugs.com;
  • ароматизатор с кауза с визията на детска линейка „Аз Вярвам и Помагам“ произведени от компания с марката “AREON”  areon.bg ;
  • стикер с кауза (за автомобил, бус или камион);
  • ключодържател с кауза и магнит с кауза с детска линейка и мобилен пункт за кръводаряване „Аз Вярвам и Помагам“ от stemaprint.net ;
  •  Вино от Angel’s Estate ;
  • Бисквити, меденки и панетони от магазини и пекарни zlatnotozrance.com и много други. Благодарение на всички предоставени безвъзмездно продукти и артикули с кауза от нашите партньори и благодарение на стотиците дарители по време на базара се събраха 9 209,50 лв., които бяха внесени по официалната банкова сметка в помощ на нашите каузи. По време на събитието за първи път получихме подкрепа от нашите най-нови партньори с кауза от ресторант – пицарии fratelli.bg , които в подкрепа на доброволците дариха и докараха на площада пред Катедралата 200 броя различни видове и прясно изпечени малки „пица с кауза“ , а приятелите ни от заведения sofresh.bg се погрижиха с дарени над 200 броя лимонади. За наше огромно удоволствие в подкрепа на д оброволците се включиха и супер вкусните сандвичи от skyfoodbg.comкоито дариха и доставиха над 300 броя сандвичи, а професионалистите на сладкарница Складът ООД / Wine & Liquor store за поредно събитие бяха изработили ръчно стотици сладки.