Починал е шофьорът на леката кола, сблъскала се с автомобил на НСО

Крими

16-05-2024, 18:56

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Бившият премиер не е пострадал при инцидента.

Автомобил на Националната служба за охрана е катастрофирал на входа за Аксаково. В него се е возил Кирил Петков, съобщиха във Фейсбук от политическата партия, на която е съпредседател той. 

Шофьорът на лекия автомобил, който е претърпял инцидент на входа на Аксаково, сблъсквайки се с кола на НСО, е загинал. Двамата пострадали - мъж и жена, са настанени в болнични заведения, съобщиха от Регионалната дирекция "Противопожарна безопасност и защита на населението". 

Бившият премиер не е пострадал при инцидента.

Случаят се разследва. 

Катастрофата е причинена от внезапно изскочил автомобил от път без предимство. В колата са се возили мъж и жена на възраст над 60 години.

58-годишната жена е настанена в Окръжна болница с тежки травми. 37-годишният шофьор на НСО е в същото болнично заведение, без сериозни наранявания. 

Временно движението по пътя II-29 Варна – Добрич в района на Аксаково, в посока Варна, е ограничено. Движението в посока Варна се пренасочва през общинската пътна мрежа на гр. Аксаково. Трафикът в посока Добрич не е ограничен и се регулира от "Пътна полиция".