Германската Социалдемократическа партия ще заседава в Албена през следващата седмица

Туризъм

23-05-2024, 13:39

Снимка:

„Албена“ АД

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Проявата е предвидена за периода 27 май – 3 юни, и е част от годишния вътрешнопартиен календар на организацията.

Германската Социалдемократическа партия (SDP) – една от водещите политически сили във федералната република, ще проведе пролетната си среща във ваканционно селище „Албена“. Проявата е предвидена за периода 27 май – 3 юни, и е част от годишния вътрешнопартиен календар на организацията. Всяка година, те провеждат най-голямото си събитие наречено Пролетна среща, на което всички членове и поддръжници на партията биват канени. Едноседмичното пътуване се избира на различно място по света и е изпълнено с много събития, специални вечери, политически форуми и срещи.  Членовете използват възможността да разговарят помежду си и обменят впечатления.

Очаква се в българския курорт да пристигнат над 180 делегата, като програмата включва доклади и политически обръщения от висшето ръководство, дискусии по актуални вътрешнополитически въпроси и международната обстановка.

Политическият гост на събитието от немска страна е господин Норбърт Валтерс-Борянс, бивш финансов министър на област Северен Рейн-Вестфалия и председател на партията на социалдемократите, заедно с госпожа Заския Ескен, между 2019 и 2021. Ще се проведат и срещи с български политически лица.

 Срещата, домакини на която ще бъдат 5-звездните Flamingo Grand Hotel & SPA и Maritim Hotel Paradise Blue, Албена, се организира в партньорство с немския туроператор DERTOUR, част от концерна REWE Group и тяхната агенция на място – Дестинейшън Туристик Сървисиз.