МВР: Пожарът във варненския хипермаркет е локализиран

Крими

25-05-2024, 16:29

Снимка:

Varna24.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Няма загинали и сериозно пострадали.

От полицията във Варна излязоха с подробности за големия пожар на крайезерния път в морската столица. Ето какво пишат от там:

"Пожарът в хипермаркет във Варна е локализиран. Сигналът бе подаден днес, малко преди 13 часа. По първоначални данни огънят е обхванал целия хипермаркет /5 етажа/, съседен обект за търговия с дървен материал, както и част от магазин за продажба на храна за животни. Работата по установяване на причините за пожара продължава".

Няма загинали и пострадали. Все още не е ясна причината за пожара, пламъците се прехвърлиха към зоомагазин срещу запалената сграда, там пожарът е потушен, пише "Радио Варна". Близо 30 са били клиентите в магазина, в който е имало и персонал.

С помощта на собственичката на магазина посетителите и персонала са били изведени от сградата, а три жени-също клиентки на обекта, са били спасени от пожарната с вишка. От Военноморската болница съобщиха, че трите жени са прегледани, както и още трима души, които са били в сградата, те са без опасност за живота, но ще бъде отворена барокамерата във здравното заведение, където шестимата ще дишат кислород.