Феновете на Черно море на шествие в центъра на Варна

Спорт

26-05-2024, 09:13

Снимка:

ПФК „Черно море“

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Във връзка с футболния мач Черно море – Крумовград са възможни смущения и в обслужването на линиите от градския транспорт.

Община Варна информира гражданите и гостите на града, че утре, 26.05.2024 г., в 16.30 ч. от централния вход на Морската градина ще потегли шествие на привържениците на ПФК "Черно море". Маршрутът му е по пешеходната част на бул. „Сливница“ до градинката на Търговската гимназия, бул. "Княз Борис I " до Икономически университет – Варна, след което продължава наляво по бул. "Цар Освободител" до пл. "Съединение" в едното платно и по бул. "Осми Приморски полк" до кръстовището с ул. "Н. Й. Вапцаров" в платното към курортните комплекси.


Шествието е във връзка с успешното завършване на сезона за варненския клуб и мача с отбора на Крумовград, който ще се проведе от 18:30 ч. на стадион „Тича“.  

Община Варна информира за възможни затруднения в трафика и в обслужването на линиите от градския транспорт между 16:30 и 18:00 часа утре и приканва водачите да избягват маршрута на шествието в посочения интервал.